✨Boekentrots✨

Tussen talloze boeken, voor elk wat wils zit ik verscholen achter mijn laptop om ze allemaal te voorzien van een barcode sticker. In de tussentijd probeerde mama er wijs uit te worden en de nieuw ingebrachte boeken te sorteren.

Bijna elke week komt er wel een berichtje,mailtje of appje binnen met de vraag of ik nog boeken kan gebruiken voor de bibliotheek. Altijd beantwoord ik ze met natuurlijk!! 

Soms een klein stapeltje, de andere dozen vol arriveren ze op de zolder waar ze een plekje krijgen in de rekken. Op alfabetische volgorde en toegevoegd aan de online catalogus.

Wie had ooit gedacht dat dit idee zo groot zou worden. Met als resultaat dat het blijft maar groeien en ontwikkelen. Er ontstaan steeds weer nieuwe samenwerkingen en ook de accessoires lijn is in aantocht! De eerste boeken worden uitgeleend en glimlachend worden ze ontvangen! 

wanneer ik terug naar huis fiets besef ik hoe blij dit me maakt. Stiekem ben ik trots. Een klein idee dat een groot plan werd. En de droom blijft dat het een een goedlopende bibliotheek word. Die gaat zorgen voor lotgenoten contact en gezelligheid, en bovenal een glimlach. Die vind ik het allerbelangrijkst!

wie weet wat de tijd nog zal brengen, ik heb er zin in!

Dit vind je misschien ook leuk...