De grote vraag


Als je me kent weet je dat ik graag zelf alles in de hand houd. Zelf alles wil regelen. En de dingen die ik doe zelf bedenk.

Je hebt nu al 3x het woord zelf gelezen. Ik realiseer me dat ik niet alles zelf kan. En daarom vraag ik deze ene keer je hulp. 

Ik besefte het deze week in gesprek met een ander. Een gesprek dat ik punt voor punt doorliep. Bij punt 3 de bakfiets was het antwoord: waarom is de bakfiets punt 3? Terwijl het punt 1 zou moeten zijn?

Ik wilde niet meteen met de grote vraag aan komen zetten dus bewaarde hem voor het laatst. Zodat ik de hulpvraag een klein beetje kon verstoppen.

Hulp vragen…..

Iets waar ik heel slecht in ben, iets waar ik misschien wel te trots voor ben. Te eigenwijs en te koppig. Het liever zelf opknap en een ander er niet mee hoef te belasten. En dat weet ik van mezelf.

Om mij heen al een prachtige collectie van zo’n 1500 boeken. En ze blijven maar komen. Mijn droom om iedereen de mogelijkheid te geven te lezen ligt binnen handbereik. 

Maar het stukje bezorging laat op zich wachten. Als ik mijn ogen sluit en mijn fantasie de vrije loop laat fiets ik rond met een bakfiets vol boeken. Kom ik aan je deur waar je terplekke uit kunt zoeken en leg ik bezoeken af aan bedrijven en instellingen zodat ook zij hier gebruik ban kunnen maken.

Echter de bakfiets ontbreekt. Ik heb mijn trots laten varen en heb een Doneeractie site geopend om ook dit laatste stukje van de puzzel compleet te maken. Iedere euro die jij kunt missen geeft mij een klein stukje fiets.

En niet alleen een fiets, maar de vrijheid om mijn dromen waar te gaan maken. Binnenkort misschien wel bij jou op de stoep te staan!

Dus voor deze ene keer vraag ik je, wil je me helpen?

https://www.doneeractie.nl/booktastic-zoekt-bakfiets/-56516

Liefs Nienke

#booktasic #bakfiets #help #hulpnodig #boeken #lezen #dromen #leefjedroom #doneeractie #boekenliefde #lezen #boekenwurm

Dit vind je misschien ook leuk...