📚| Boekenblog Broeders, Maurits van Huijstee

Keizer van het donderplein, Donny heeft het gemaakt als rapper in zijn buurt Knetterdijk. Samen met zijn vrienden mous,Spikey en Olga en liefje Darla hopen ze aan de top te komen met hun rap muziek maar die weg is niet gemakkelijk.

Het boek verteld het verhaal van een hechte groep jongeren met muziek als bindende factor. Maar al snel ontdekt Donny dat de beste zijn niet altijd het beste is. En elke keuze consequenties heeft. Kiest hij voor de faam of voor de vriendschap?

Broeders is het tweede deel van de serie In het hart van de beat en ben je als jonge lezer helemaal thuis in deze wereld van straattaal en rapmuziek dan is dit het boek voor jou!

Het verhaal leest lekker weg ondanks dat ik niet tot de leeftijdscategorie van de beoogde lezer hoor. Wel weet Ik zeker dat de jongere lezers zich hierin zullen herkennen en het boek daarom echt een aanrader is!

Hier en daar zit een onverwachte twist verstopt waardoor het verhaal blijft boeien. En de bad guys uit het eerdere deel laten ook weer van zich horen en schoppen de boel flink in de war.

Het einde is naar mijn mening niet helemaal een verrassing ( wanneer hè het verhaal leest kun je dit redelijk voorspellen) maar geeft wel weer hoe belangrijk vriendschap is en wat “Broeders” zijn werkelijk betekend. 

Deze lezen of kado geven? Bestel hem via de onderstaande link.

https://www.kluitman.nl/boeken-producten/9789020624670-in-het-hart-van-de-beat-broeders

#boek #lezen #broeders #mauritsvanhuijstee #uitgeverijkluitman #youngadult #leestip #boekblog #boekblogger #boekrecensent #bookstagram

Dit vind je misschien ook leuk...