✨De dag✨

9 jaar lang heb ik niet geweten welke dag het was. Het maakte me niet uit tot voor kort. Daarom weet ik het nu wel. Vandaag 28-11 in 2012 werd de aarde onder mijn voeten uitgeschopt.

Er kwam een einde aan jarenlange onzekerheid, misdiagnoses, medische opnames, pijnlijke tests voor…..

nog meer bergen om te verzetten maar dan met een label.

Jaren van hobbels, bergen beklimmen, terugvallen tegen de muur oplopen en weer opstaan. Vechten tegen acceptatie naar het ok. Dit ben ik.

En ja dit klinkt hard, maar dat is precies wat het is. Geen strikjes, slingers of taart. Vandaag veranderde mijn leven, mijn plannen mijn toekomst.

En toch gingen er deuren open, eerst op een kier en daarna steeds een stukje meer. Ik leerde mooie en bijzondere mensen kennen en durfde in het diepe te springen en mijn eigen onderneming te beginnen.

De yoga werd me afgepakt, MS is geven en nemen, maar Booktastic is een feit. En al staan we nog maar aan het begin, dit is wat ik hoor te doen, onder mijn voorwaarden, en die van mijn lichaam. Door naar elkaar te luisteren, rekening te houden met elkaar, goed voor mezelf zorgen, kon dit wel eens heel bijzonder worden.

En die aarde onder mijn voeten, inmiddels bloeit er wat moois. En al blijft het elke dag spannend ik ben benieuwd wat de komende jaren gaan brengen.

Elke dag een nieuwe blanco pagina om in te vullen zoals ik dat wil. En elke dag weer nieuwe avonturen om later te bundelen tot een goed boek.

Liefs Nienke🍀

ms #fuckms #mswarrior #diagnose #accepteren #process #vechten #vechtentegenms #ikbenok #ondernemen #booktastic #ondernemersverhalen

Dit vind je misschien ook leuk...