✨Booktastische vrienden✨

Meet Anne!!

Tijdens mijn carrière als yoga docenten werd Anne aan me toevertrouwd. Een jonge vrouw die een heftige strijd met kanker had gehad maar niet ongeschonden uit de strijd was gekomen. Veel last van haar gewrichten en vermoeidheid. Voor haar en mij een hele uitdaging maar samen wisten we yoga zo te maken dan het Anne hielp en een bijzondere vriendschap begin te bloeien.

Nadat ik mijn yoga carrière beëindigde en Booktastic begon bleef ze zich verbazen over mijn vindingrijkheid. Anne is ook een echte boekenwurm en kon niet wachten om te beginnen met lenen. Toen Booktastic zwerft ontstond bood ze wederom meteen een helpende hand aan. Anne ging op haar avontuurlijke wandelingen en reizen mijn boeken mee nemen om ze overal in Nederland te verstoppen!!! Altijd is er een stapeltje in haar auto te vinden!

Ook gister is ze weer op pad geweest voor De AYA Foundation voor jongvolwassenen die worstelen met kanker en uiteraard had ze haar boeken weer paraat. Dus reis je met de trein in omgeving Zwolle? Rotterdam? Wandel je in Beerta (Groningen) of ben je in Gouda??? De Boeken van Booktastic zijn er ook ergens, dankzij Anne!!

Anne en ik delen een bijzondere vriendschap en liefde voor boeken. Maar stiekem nog veel meer omdat we weten hoe het is om te leven met of na zieke en allebei maken we van elke dag een feestje!

Tijd voor een kop thee, op Anne!!

Liefs Nienke

#vriendschap #boekenliefde #ondernemenmeteenbeperking #ondernemersverhaal #evenvoorstellen #bijzondermens #AYA #bijzondereband #sharingiscaring

Dit vind je misschien ook leuk...